GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο απίθανος λόγος που 20.000 μέλισσες κυνηγούσαν για 2 ημέρες ένα ΙΧ

Αυτό και αν είναι περίεργο! Ένα σμήνος μελισσών, ακολουθούσε για τουλάχιστον δυο μέρες ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Η αιτία; Η βασίλισσ...


Αυτό και αν είναι περίεργο! Ένα σμήνος μελισσών, ακολουθούσε για τουλάχιστον δυο μέρες ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Η αιτία; Η βασίλισσά τους είχε εγκλωβιστεί εντός του οχήματος!
Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, οι μέλισσες έχουν καλύψει ένα σημείο του ΙΧ, χωρίς ωστόσο η 65χρονη ιδιοκτήτριά του να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Ο δασοφύλακας του Pembrokeshire Coast National Park στην Ουαλία, Tom Moses είδε την καφέ αυτή "κηλίδα" στο καπό του αυτοκινήτου που εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένο έξω από μια παμπ, στο Haverfordwest.
"Αρκετός κόσμος πλησίαζε το όχημα και έβγαζε φωτογραφίες. Ανησύχησα γιατί ένα τέτοιο σμήνος βρισκόταν εντός μιας πόλης και αν κάποιος έκανε κάτι ανόητο θα τραυματιζόταν ο ίδιος ή οι μέλισσες", λέει ο άντρας ο οποίος για προνόησε και επικοινώνησε με μελισσοκόμους. Για την απομάκρυνση του σμήνους επιχείρησαν τρεις μελισσοκόμοι, ο δασολόγος και ένας περαστικός καταφέρνοντας να κλείσουν ένα μεγάλο μέρος των εντόμων σε ένα κουτί.
Όμως, όταν η οδηγός αποχώρησε οι μέλισσες άρχισαν να συγκεντρώνεται ξανά γύρω από το αυτοκίνητό της ίσως γιατί οι ειδικοί δεν εντόπισαν έγκαιρα ότι η βασίλισσά τους είχε παγιδευτεί μέσα στο πορτ μπαγκάζ. Η ίδια κάλεσε ξανά τους μελισσοκόμους για να απομακρύνουν όσες μέλισσες είχαν "σταθμεύσει" στο αυτοκίνητό της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση