GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασιάδης: Το 2016 μπορεί να τερματιστεί ο "Γολγοθάς" της Κύπρου

Την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία όλων μπορεί να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, ώστε το 2016 να είναι ο τελευταίος χρόνος ενός «Γολγο...


Την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία όλων μπορεί να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, ώστε το 2016 να είναι ο τελευταίος χρόνος ενός «Γολγοθά» που διαρκεί για 42 χρόνια, εξέφρασε ο Πρόεδρος Νίκο; Αναστασιάδης. Στο τηλεοπτικό του πασχαλινό μήνυμα στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

«Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής της Ανάστασης του Κυρίου, απευθύνομαι προς ολόκληρο τον κυπριακό λαό, επιθυμώντας να στείλω μαζί με τις ευχές μου και ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας», αναφέρει ο Κύπριος Πρόεδρος. «Μήνυμα ελπίδας, που εκπέμπει η ίδια η μεγάλη γιορτή της Αναστάσεως, αλλά και προκύπτει από το έργο που ως κοινωνία και ως Πολιτεία έχουμε επιτελέσει, τόσο για την ανασυγκρότηση της χώρας μας, όσο και για την επίλυση του εθνικού μας ζητήματος», προσθέτει.

«Μετά από τρία δύσκολα χρόνια, μπορούμε πια με σιγουριά, να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις, χωρίς τα δεκανίκια της τρόικας και χωρίς μνημόνιο», αναφέρει και προσθέτει: «Είναι, όμως, εξίσου γεγονός πως έχουμε ακόμη πολλά να πράξουμε, γιατί μπορεί να πετύχαμε τον τερματισμό της κηδεμονίας των δανειστών, οι συνέπειες όμως της κρίσης που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες είναι υπαρκτές. Προς εκείνους και οι σκέψεις μας ιδιαίτερα τούτες τις άγιες μέρες».

Για το Κυπριακό ο κ. Αναστασιάδης τονίζει: «Εργαζόμαστε με επιμονή και αυτοπεποίθηση για μία λύση που θα εδράζεται στις συμφωνίες κορυφής, τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, τις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μία λύση που θα στηρίζεται στις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου του 2009 και θα υπηρετεί τα συμφέροντα του κυπριακού λαού στο σύνολό του».

Πασχαλινές ευχές στους Ελληνοκυπρίους έστειλε και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί. «Θέλω να απευθύνω μήνυμα αισιοδοξίας για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Ακιντζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση