ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Πανελλαδικές 2016: Ξηλώνεται η Επιτροπή Εξετάσεων

Share it:

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να ξηλώσει σχεδόν στο σύνολό της την Επιτροπή Εξετάσεων, δέκα ημέρες πριν από τις Πανελλαδικές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, με την κίνηση αυτή έχει παραβιαστεί ο όρος της ετήσιας μερικής ανανέωσης που εφαρμοζόταν επί δεκαετίες, ώστε η εμπειρία των παλιότερων μελών να αποτελεί εχέγγυο για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι στόχος είναι να τοποθετηθούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Εξετάσεων. 

Η απάντηση του υπουργείου Παιδείας

Παντελώς ανυπόστατο, χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας το δημοσίευμα της Καθημερινής.

"Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι εξετάσεις να διεξαχθούν και φέτος με τρόπο αδιάβλητο και υποδειγματικό. Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων ορίζεται λίγες ημέρες πριν από τις εξετάσεις και ανανεώνεται κάθε χρόνο. Και φέτος συνυπάρχουν παλαιά και νέα μέλη, που η επιλογή τους υπακούει σε επιστημονικά-εκπαιδευτικά κριτήρια και μόνο. Τα περί ξηλώματος της Επιτροπής και δήθεν "διορισμούς συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ" είναι εντελώς ψευδή και δημιουργούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων".

Share it:

Εκπαίδευση

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση