GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης: Η ύφεση θα επιδεινωθεί το 2017

Την εκτίμηση ότι η κρίση θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί το 2017, εξέφρασε ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μι...


Την εκτίμηση ότι η κρίση θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί το 2017, εξέφρασε ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ.Καραγκούνης ανέφερε: «Κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά ότι με αυτά τα μέτρα, ειδικά το φορολογικό, αλλά και τις εισφορές, αλλά ακόμα και τους εμμέσους φόρους, οι οποίοι έρχονται στο αμέσως επόμενο διάστημα, μπορεί να γυρίσει η χώρα σε ανάπτυξη».

«Παρότι, προφανώς, θα πληρωθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών, φαντάζομαι όταν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση με τα χρήματα που θα δοθούν, αλλά μήνα με τον μήνα ανεβαίνουν κατά 1 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές. Δηλαδή, το πρόβλημα τα συνεχίσει», πρόσθεσε ο κ.Καραγκούνης.

«Η λογική αυτής της κυβέρνησης δεν αφήνει περιθώρια να γυρίσει η χώρα πραγματικά στην ανάπτυξη και τα επίχειρα αυτής της πολιτικής θα τα δούμε τώρα. Στο αμέσως επόμενο διάστημα. Θα τα δούμε το 2017, τότε θα έχουν τον αντίκτυπο. Όπως και τα μέτρα του 2015, έχουν αντίκτυπο τώρα», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι, από εδώ και πέρα η ύφεση θα συνεχιστεί. Ο ίδιος είπε: «Μετά και από αυτά τα ψηφισμένα μέτρα, πια, νομίζω ότι η κρίση θα επιδεινωθεί το 2017.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση