GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσόγονος: Το 2018 έξοδος στις αγορές ή χρεοκοπία

Στο καλό και το κακό σενάριο για την ελληνική οικονομία αναφέρθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον Real Fm 97,...


Στο καλό και το κακό σενάριο για την ελληνική οικονομία αναφέρθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Ο κ. Χρυσόγονος εκτίμησε ότι σύμφωνα με το καλό σενάριο το 2018 - 2019 η Ελλάδα θα αρχίσει να βγαίνει δειλά δειλά στις αγορές. «Διαφορετικά εάν ξαναπάμε πάλι στα κράτη να ζητάμε δανεικά εγώ δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε τέταρτη δανειακή σύμβαση, κι ας συνοδεύεται από τέταρτο απεχθές μνημόνιο. Εκεί θα αντιμετωπίσουμε το φάσμα της χρεοκοπίας» πρόσθεσε ο κ. Χρυσόγονος.

«Ο κόφτης θεωρώ ότι δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί, τουλάχιστον όχι για το 2018» εκτίμησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας παράλληλα ότι και ο «στόχος του 2016 πιστεύω ότι θα υπερκαλυφθεί με διαφορά».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση