GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 22χρονος ποδοσφαιριστής

Σαν κεραυνός ήρθε να πέσει η είδηση της σφοδρής σύγκρουσης του 23χρονου νεαρού Φαρκαδόνιτη παίχτη της ΑΕ Φαρκαδόνας σε τροχαίο ατύχημ...


Σαν κεραυνός ήρθε να πέσει η είδηση της σφοδρής σύγκρουσης του 23χρονου νεαρού Φαρκαδόνιτη παίχτη της ΑΕ Φαρκαδόνας σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκελίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον κόμβο των Αγίων Αποστόλων στην νέα Περιφερειακή Οδό Τρικάλων-Πύλης, γράφει το oichalialive.gr.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει εδώ και λίγες ώρες ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Φαρκαδόνας.
Ο άτυχος επιθετικός της Φαρκαδόνας τραυματίστηκε βαριά σε διάφορα σημεία του σώματος του μετά από σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής.
Ο 23χρόνος με καταγωγή από το Μικρό Κεφαλόβρυσο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ έπειτα από λίγη ώρα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Βίντεο και φωτογραφίες trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση