GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρός τραυματισμός 23χρονου σε τροχαίο στα Τρίκαλα

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον κόμβο των Αγίων Αποστόλων στην νέα Περιφερειακή Οδό Τρικάλων-Πύλης...


Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον κόμβο των Αγίων Αποστόλων στην νέα Περιφερειακή Οδό Τρικάλων-Πύλης. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά ένας 23χρονος.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, υπήρξε σφοδρότατη σύγκρουση ενός ΙΧΕ αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 50χρονος με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 23χρονος.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να εκτιναχτεί  και να σωριαστεί στο έδαφος ο νεαρός δικυκλιστής  και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ το ΙΧΕ αυτοκίνητο εξετράπης της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα σηματοδότησης.
Ο 50χρονος οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση τον νεαρό στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση