GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Έκλεισαν 2 λωρίδες δρόμου για να σώσουν ένα γατάκι

Οι Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου, ευχαρίστησαν μέσω facebook για τη γρήγορη κινητοποίηση και το κλείσιμο δύο λωρίδων κυκλοφορίας για να ...


Οι Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου, ευχαρίστησαν μέσω facebook για τη γρήγορη κινητοποίηση και το κλείσιμο δύο λωρίδων κυκλοφορίας για να σωθεί ένα γατάκι στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.
Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανάρτηση:
"Ευχαριστούμε πολύ το διευθυντή της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου που έδωσε εντολή να κλειστούν 2 λωρίδες κυκλοφορίας τουλάχιστον 1 ώρα μέρα με απίστευτη κίνηση για τη γέφυρα μέχρι να πιάσουμε το φοβικό γατάκι που βρίσκονταν από χθες στη μια άκρη του δρόμου. Ευχαριστούμε πολύ και τον αντιδήμαρχο Ναυπάκτου κύριο Raptis Giannis για την ειδική παγίδα που μας πρόσφερε με σκοπό να το πιάσουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο ευαίσθητους και σημαντικούς ανθρώπους να στηρίζουν το φιλοζωικό μας έργο.
Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε το φοβικό γατάκι στην άκρη του δρόμου. Πολλοί το είδαν από χθες και προσπάθησαν να το απομακρύνουν μα κάθε φορά που πλησίαζαν αυτό έμπαινε στο κενό του δρόμου που είναι να φεύγουν τα βρόχινα νερά. Μέσα σε αυτό το κενό υπάρχουν μεγάλες τρύπες που οδηγούν το νερό στη θάλασσα. Θέμα χρόνου ήταν να βρεθεί και το γατάκι εκεί. Δεν πιστεύουμε στο πόσο καλά πήγαν όλα και τώρα βρίσκεται ασφαλές σε σπίτι εθελόντριας. Μόλις εξημερωθεί θα είναι διαθέσιμο για υιοθεσία. Μακάρι κι άλλα αδεσποτάκια να έχουν τύχη του. Προχωράμε μπροστά και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση