GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μωρό που γεννήθηκε με 31 δάχτυλα!

Ο μικρός Hong Hong, γεννήθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες στην Κίνα και ο λόγος που ο τοπικός και διεθνής Τύπος ασχολείται μαζί του, ε...


Ο μικρός Hong Hong, γεννήθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες στην Κίνα και ο λόγος που ο τοπικός και διεθνής Τύπος ασχολείται μαζί του, είναι γιατί γεννήθηκε με πολυδακτυλία - μια σπάνια πάθηση που εμφανίζεται σε μόλις ένα βρέφος, ανά 1.000 γεννήσεις. Το μωρό, έχει συνολικά 31 δάχτυλα, 15 στα χέρια και 16 στα πόδια, έχει δηλαδή αναπτύξει περισσότερα δάχτυλα από τον συνηθισμένο αριθμό.
Το μωρό, είναι ο "καρπός" δυο μεταναστών εργατών από το χωριό Zhongping, στην Pingjiang στην κεντρική επαρχία Hunan. Ο πατέρας, Zou Chenglin ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι την ίδια πάθηση έχει και η σύζυγός του: "Έχει ένα επιπλέον δάχτυλο στη παλάμη και ένα στο πόδι, οπότε φοβόμασταν ότι το παιδί μας θα κληρονομούσε τη πάθηση αυτή. Κατά τη διάρκεια της κύησης, οι γιατροί σε τρία μεγάλα νοσοκομεία στην Shenzhen, δε βρήκαν καμία γενετική ανωμαλία στο γιο μας κατά τις προγεννητικές εξετάσεις...".
Οπότε το σοκ για εκείνους θα ήταν μεγάλο, όταν ο γιος τους γεννήθηκε έχοντας επτά δάχτυλα στο δεξί του χέρι και οχτώ στο αριστερό και με οχτώ στο κάθε πόδι. Ο πατέρας, αποκάλυψε πως έχουν απευθυνθεί σε μια σειρά από γιατρούς σε δεκάδες νοσοκομεία, όπου τους είπαν ότι το παιδί μπορεί να εγχειριστεί όταν θα φτάσει στην ηλικία μεταξύ έξι και 12 μηνών.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση