GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 32χρονος έπειτα από καυγά με Άγγλο σε μπαρ της Ζακύνθου

Τραγική κατάληξη είχε το επεισόδιο, που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες στον Λαγανά, όταν ένας 32χρονος Ζακυνθινός χτυπήθηκε από Άγγλο ...


Τραγική κατάληξη είχε το επεισόδιο, που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες στον Λαγανά, όταν ένας 32χρονος Ζακυνθινός χτυπήθηκε από Άγγλο αλλοδαπό και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο νεαρός άντρας, νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το τραύμα που έφερε στο κεφάλι ήταν βαρύ και τελικά μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας υπέκυψε.

Το τραγικό συμβάν ξεκίνησε από μπαρ του Λαγανά στο οποίο βρισκόταν ο 32χρονος και εκεί έγινε η συμπλοκή με έναν αλλοδαπό Άγγλο υπήκοο.

Μετά το συμβάν, ο Άγγλος συνελήφθη και έδωσε κατάθεση για τον τρόπο που έγινε το επεισόδιο εκείνη της νύχτα. Κρατήθηκε στην αστυνομία και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς ο τραυματίας βρισκόταν ακόμα στην ζωή.

Η αρχική κατηγορία ήταν για βαριά σωματική βλάβη, αλλά τώρα μετά τον θάνατο του 32χρονου η υπόθεση θα σταλεί ξανά στην εισαγγελική αρχή καθώς υπάρχει ανθρωποκτονία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση