GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην άγρια φύση της Νότιας Αφρικής 33 λιοντάρια που σώθηκαν από τσίρκα

Τριάντα τρία λιοντάρια που διασώθηκαν από την κόλαση νοτιοαμερικανικών τσίρκων μεταφέρθηκαν στη Νότια Αφρική, όπου θα απελευθερωθούν σε...


Τριάντα τρία λιοντάρια που διασώθηκαν από την κόλαση νοτιοαμερικανικών τσίρκων μεταφέρθηκαν στη Νότια Αφρική, όπου θα απελευθερωθούν σε ένα φυσικό καταφύγιο.
"Έζησαν μια πραγματική κόλαση. Τα χτυπούσαν και τα άφηναν νηστικά... Τα φέρνουμε στον παράδεισο, στις ρίζες τους", είπε η Γιαν Κρίμερ, πρόεδρος της Animal Defenders International (ADI), της μκο που έχει αναλάβει αυτή τη μεγάλη επιχείρηση στην οποία έχει δοθεί η ονομασία "Πνεύμα ελευθερίας".
Τα λιοντάρια, που αναχώρησαν στις 29 Απριλίου από το Περού, έφθασαν στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ σε καλή κατάσταση, αν και κάπως ταλαιπωρημένα από το υπερατλαντικό ταξίδι. Τα λιοντάρια μεταφέρθηκαν με δύο φορτηγά στο νοτιοαφρικανικό καταφύγιο Emoya (Emoya Big Cat Sanctuary), σε μια έκταση 50 τετραγωνικών χιλιομέτρων κλειστή στο κοινό, όπου θα λάβουν φροντίδα και τροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση