GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ από την Βαγενά: "Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν μας τρομάζουν τα 99 του ταμείου αποκρατικοποιήσεων!"

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξ...

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Είμαστε ανθεκτικός λαός», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου “stigma fm” και προκαλώντας αντιδράσεις γιατί η δήλωση αυτή αποπνέει έναν σύγχρονο ραγιαδισμό...

Σχολιάζοντας την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας  σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές έχει αποδειχτεί πως είμαστε ανίκανοι ως κράτος να διαχειριστούμε από μόνοι μας τη δημόσια περιουσία».

«Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα μιλώντας για το Δημόσιο χρησιμοποίησε αυστηρό τόνο και είπε χαρακτηριστικά: «Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο Δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο Δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το Δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχέση της με τον Πρωθυπουργό : «Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο» σημείωσε.

Καταλήγοντας εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και ανέφερε ότι: «Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση