GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία τ...


Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗ Λάζαρο του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την αστυνομία οι γονείς ενός 6χρονου κοριτσιού, κατήγγειλαν ότι ο 43χρονος, σε περιοχή του Κιλκίς, προέβη σε βάρος της κόρης τους, σε ασελγείς πράξεις.

Επίσης, από την έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με 17χρονο κορίτσι, το οποίο μένει σε περιοχή της Καβάλας.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση