GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο 59χρονος κτηνοτρόφος στη Μαγνησία

Νεκρός βρέθηκε ο 59χρονος κτηνοτρόφος που είχε χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου. Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν τη σορό του στη Μαγ...


Νεκρός βρέθηκε ο 59χρονος κτηνοτρόφος που είχε χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν τη σορό του στη Μαγνησία, περίπου 2,5 χιλιόμετρα από το Νεοχωράκι, στα νερά χειμάρρου που είχε πλημμυρίσει και τον παρέσυρε. 

Τα ίχνη του χάθηκαν στα ορεινά του Αλμυρού, ενώ μαινόταν σφοδρή κακοκαιρία. Άμεσα οι συγγενείς του ενημέρωσαν τις Αρχές, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά οι προσπάθειες για την ανεύρεσή του είχαν αποβεί άκαρπες έως και νωρίς το πρωί σήμερα.

Το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου είχε εντοπιστεί στη θέση "Γαβράκι", κοντά στην πηγή της Καρυάς, σφηνωμένο ανάμεσα σε πέτρες, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε σκισμένο το πουκάμισό του. 

Για να φτάσει στο μαντρί του, ο 59χρονος θα έπρεπε να περάσει μέσα από το φουσκωμένο από το πολύ νερό ρέμα και, όπως δείχνουν οι έρευνες, το επιχείρησε, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Στην περιοχή κατέφτασε ομάδα της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σκύλους από την Αθήνα, ενώ στις έρευνες πήραν μέρος άνδρες της ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, εθελοντικές ομάδες από τον Βόλο, πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αλμυρού και Βόλου και συγχωριανοί του 59χρονου, που υποδείκνυαν περάσματα και μονοπάτια στη δύσβατη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση