GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με 5 χρόνια φυλακή κινδυνεύει ο Νότης Σφακιανάκης

Μετά τον σάλο που προκάλεσε και τις έντονες αντιδράσεις από την πολιτική ηγεσία της Κύπρου, τώρα ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται πώς κινδυ...


Μετά τον σάλο που προκάλεσε και τις έντονες αντιδράσεις από την πολιτική ηγεσία της Κύπρου, τώρα ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται πώς κινδυνεύει και με 5 χρόνια φυλάκισης εξαιτίας τω δηλώσεων που είχε κάνει στο ΡΙΚ για τους πρόσφυγες .
Συγκεκκριμένα, ο τραγουδιστής αναφερόμενος στους πρόσφυγες, τους χαρακτήρισε «ριψάσπιδες που βιάζουν την πατρίδα μας». Αυτή η δήλωση οδήγησε την Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας να επιρρίπτει ευθύνες στο «ΡΙΚ»για τη μετάδοση ρατσιστικών αναφορών, όπως ανέφερε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Θέμα στην κυπριακή Βουλή ο Νότης Σφακιανάκης 

«Αυτά κρίθηκαν πολύ ρατσιστικά με βάση τον κώδικα που τον ετοίμασαν οι εκδότες, οι δημοσιογράφοι, οι ιδιοκτήτες των καναλιών. Δεν είναι κάτι ιδιωτικό είναι μια πρωτοβουλία και των δημοσιογράφων για την αυτορρύθμιση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων», τόνισε ο γ.γ της επιτροπής.
«Ο νόμος εδώ στην Κύπρο προβλέπει ποινή φυλάκισης 5 ετών για προβολή ρατσιστικών απόψεων», προσέθεσε.
Η εκπομπή προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση