GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο 5χρονος οπαδός του Μέσι

Ο 5χρονος οπαδός του Λιονέλ Μέσι από το Αφγανιστάν μαζί με την οικογένεια του αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα εξαιτίας απειλών που δέχ...


Ο 5χρονος οπαδός του Λιονέλ Μέσι από το Αφγανιστάν μαζί με την οικογένεια του αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα εξαιτίας απειλών που δέχονταν, όπως αναφέρει το BBC.

Η φωτογραφία στην οποία το μικρό παιδί φορούσε μία πλαστική σακούλα με τα χρώματα της Αργεντινής και το νούμερο 10 γραμμένο με μαρκαδόρο, έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου είχε ευαισθητοποιηθεί με την εικόνα αυτή, και είχε στείλε στο μικρό παιδί μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής και μία μπάλα ποδοσφαίρου με την υπογραφή του.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του 5χρονου «πριν από μερικές ημέρες δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα. Μας απειλούν και μου ζητούν χρήματα. Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου και των μελών της οικογένειάς μου».

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο πατέρας του παιδιού αφού πούλησε όλα του τα υπάρχοντα, αναγκάστηκε να φύγει μαζί με την οικογένεια του από το Αφγανιστάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση