GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού στρέφονται οι έρευνες για την απαγωγή και τη δολοφονία του 60χρονου

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απαγωγή του 60χρονου ομογενούς από το Καζακστάν που βρέθηκε νεκρό...


Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απαγωγή του 60χρονου ομογενούς από το Καζακστάν που βρέθηκε νεκρός χθες σε κανάλι του Μόρνου στη Βοιωτία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις λαθραίων τσιγάρων. Αξιωματικοί της ασφάλειας αναφέρουν στο enikos.gr, πως το πιθανότερο σενάριο είναι οι δράστες να είναι παλιοί γνώριμοι του 60χρονου που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.
Επίσης εκτιμούν ότι το κίνητρο της απαγωγής ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν οι δράστες με τον ομογενή. Φως στην ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση της σορού.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχασε τη ζωή του από παθολογικά αιτία και στη συνέχεια οι απαγωγείς του να προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα πετώντας το στο κανάλι του Μόρνου.
Αξίζει να τονιστεί ότι η σύζυγος του απαχθέντα ενημέρωσε την αστυνομία 10 ώρες μετά αφού είχε καταβάλει τα λύτρα ύψους 40.000 ευρώ με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση