GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν 66 άτομα για δεκάδες αδικήματα στην Πελοπόννησο

Εξήντα έξι άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκ...


Εξήντα έξι άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, ενώ έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια δύο άτομα και προσήχθησαν εκατόν πενήντα εννέα.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για απείθεια και απειλή, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, για ναρκωτικά και παράνομη οπλοφορία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, για κλοπή οχήματος και για παραβάσεις του γενικού οικοδομικού κανονισμού, ενώ εκ των συλληφθέντων οκτώ είναι αλλοδαποί, που διαμένουν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά την επιχείρηση εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο περιπτώσεις κλοπής σε σπίτια, σε χωριά του Ναυπλίου και για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος ενός 17χρονου, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Από την ασφάλεια 'Αργους, μία περίπτωση κλοπής σε αποθήκη αγροκτήματος στο 'Αργος και για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου και ενός 24χρονου, για κλοπή.
Ακόμη από την ασφάλεια 'Αργους, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας, και για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου για κλοπή, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Τέλος, από την ασφάλεια Σπάρτης, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε όχημα, που είχε γίνει την 19 Ιουλίου το 2011, σε χωριό του Δήμου Σπάρτης και για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου για κλοπή.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εβδομήντα εννέα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και τρεις παραβάσεις για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και χασίς, ναρκωτικά χάπια και έξι φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση