GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγοράστε τη δική σας πόλη με 665.000 ευρώ

Η πόλη Γκικ Άλι στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, που βρίσκεται κοντά στο Μονογκορίμπλι είναι προς πώληση. Απέχει 373 χιλιόμετρα του Μπρί...


Η πόλη Γκικ Άλι στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, που βρίσκεται κοντά στο Μονογκορίμπλι είναι προς πώληση.
Απέχει 373 χιλιόμετρα του Μπρίσμπεϊν (που ισοδυναμεί με πέντε ώρες οδήγησης), και διαθέτει 16 σπίτια, ασφαλτοστρωμένους δρόμους, μια μονάδα καθαρισμού των υδάτων, μια μικρή μονάδα παραγωγής ενέργειας και ένα ξυλουργείο.
Ακόμα, έχει φράγμα με πλωτή γέφυρα, αποθήκες, καθώς και τηλεφωνική γραμμή σε κάθε σπίτι.

Ποιο είναι το κόστος για αυτό το υπέροχο μέρος; Μόνο 665.000 ευρώ.
Με το ποσό αυτό θα αγοράζατε ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ ή ένα μικρό σπίτι δύο υπνοδωματίων στα προάστια της Μελβούρνης. Όσο για την Ελλάδα σίγουρα θα αγοράζατε 3 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να ξέρει ότι τα μισά από τα σπίτια έχουν ενοικιαστές.
Για την ιστορία, η πόλη αγοράστηκε από ένα ζευγάρι, τον Ίαν και τη Τζούλι Σάτον το 2008, οι οποίοι θέλησαν να την πουλήσουν τον Σεπτέμβριο του 2015 για 1.770.000 ευρώ. Ωστόσο, η τιμή μειώθηκε στα 665.000 ευρώ λόγω του ξαφνικού θανάτου του συζύγου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση