GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόνοιες για απαγωγή αφήνουν οι συγγενείς της 69χρονης - ΒΙΝΤΕΟ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας 69χρονης ευκατάστατης γυναίκας από το Νέο Ηράκλειο Αττικής, τα ίχνη της οποίας έχουν χα...


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας 69χρονης ευκατάστατης γυναίκας από το Νέο Ηράκλειο Αττικής, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί μυστηριωδώς εδώ και περίπου 20 ημέρες.
Η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, πρώην διευθύντρια της Αγροτικής Ασφαλιστικής αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου. Όπως κατέθεσαν στις  Αρχές συγγενικά της πρόσωπα, εκείνο το πρωινό έφυγε από το σπίτι της στην οδό Μικροπούλου με το αυτοκίνητό της ( ένα λευκό Opel Corsa, με αριθμό κυκλοφορίας IPH 9153).
Η ξαδέλφη της 69χρονης, Γιάννα Μπαλτά, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και τόνισε ότι αγαπούσε πολύ την μητέρα της ώστε να φύγει με δική της θέληση.
"Ήταν τοσο δεμένη με τη μητέρα της που το δίωρο που έφευγε από το σπίτι για να κάνει τα ψώνια της, έπαιρνε τηλέφωνο την οικιακή βοηθό" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από το STAR:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση