GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγική ειρωνεία - Πριν εντοπιστεί νεκρή η 69χρονη έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Ξεσπούν οι συγγενείς της Ελευθερίας Αγραφιώτου. «Αυτός που σκότωσε την Ελευθερία μας δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα τέρας». «Όσο περνούσαν...


Ξεσπούν οι συγγενείς της Ελευθερίας Αγραφιώτου. «Αυτός που σκότωσε την Ελευθερία μας δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα τέρας».

«Όσο περνούσαν οι ημέρες, πιστεύαμε ότι κάτι κακό της είχε συμβεί. Όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή ελπίζαμε… Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η Ελευθερία πήγε απλώς να ψωνίσει και την σκότωσαν με φρικτό τρόπο», ανέφερε συγκλονισμένη η ξαδέλφη της 69χρονης, και χαρακτήρισε «τέρας» τον άνθρωπο που σκότωσε την Ελευθερία Αγραφιώτου.

«Αυτός που σκότωσε την Ελευθερία μας δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα τέρας. Ας τον κρίνει ο Θεός. Έκανε τόσο κακό σε έναν υπέροχο και αξιοπρεπή άνθρωπο, που ζούσε για να φροντίζει την αγαπημένη μητέρα της».

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες ημέρες πριν βρεθεί το άψυχο κορμί της 69χρονης, έφυγε από τη ζωή, στις 21 Μαΐου, η μητέρα της, η οποία είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε με την αγωνία για την τύχη της αγνοούμενης, τότε, κόρης της, με την οποία είχε σχέση λατρείας, όπως αναφέρει η Espresso.

«Πριν μερικά 24ωρα κηδέψαμε τη θεία, Τώρα την Ελευθερία. Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και δεν ξέρουμε πώς να το χειριστούμε όλο αυτό. Μας ξεπερνά», καταλήγει η ξαδέλφη του θύματος.

 

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Espesso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση