GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρή γέννησε το μεγαλύτερο μωρό στον κόσμο που ζυγίζει 7 κιλά!

Με καισαρική τομή γεννήθηκε τη Δευτέρα ένα απίστευτο μωρό - γίγας, όπως το χαρακτηρίζουν, καθώς ζυγίζει κάτι λιγότερο από 7 κιλά! Η 1...


Με καισαρική τομή γεννήθηκε τη Δευτέρα ένα απίστευτο μωρό - γίγας, όπως το χαρακτηρίζουν, καθώς ζυγίζει κάτι λιγότερο από 7 κιλά! Η 19χρονη μητέρα του από τη νότια Ινδία, γνωστή μόνο ως Nandini, ήταν έκπληκτη από το μέγεθος του πρώτου παιδιού της και δεν είχε ιδέα ότι θα μπορούσε να είναι τόσα κιλά πριν γεννηθεί. Το μέγεθος της μικρής είναι περίπου δύο φορές όσο το μέσο μέγεθος ενός μωρού που γεννιέται σε φυσιολογικά κιλά.

"Στα 25 χρόνια εμπειρίας μου, ποτέ δεν είχα δει ένα τόσο μεγάλο μωρό. Είναι ένα θαύμα. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο το βαρύτερο μωρό που γεννήθηκε στην Ινδία, αλλά το βαρύτερο κοριτσάκι που γεννήθηκε ποτέ στον κόσμο", ανέφερε ο Δρ.Venkatesh Raju από το νοσοκομείο που γεννήθηκε το μωρό.

Η μητέρα, είχε μια ομαλή εγκυμοσύνη σε όλη την πορεία της, αλλά δεν γνώριζε ότι ήταν έτοιμη να γεννήσει ένα τόσο μεγάλο μωρό. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι τα κιλά του μωρού δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια της υγείας της μητέρας, όπως τα υψηλά επίπεδα σακχάρου που συνήθως προκαλούν παχυσαρκία στα νεογέννητα βρέφη.

Το μωρό βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του μέχρι να του επιτρέψουν να φύγει για το σπίτι μαζί με τους γονείς του. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση