GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aυτός θα είναι πιθανότατα ο νέος Καγκελάριος της Αυστρίας

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή το όνομα του νέου αρχηγού του και μελλοντικού Καγκελάριου της Αυστρίας...


Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή το όνομα του νέου αρχηγού του και μελλοντικού Καγκελάριου της Αυστρίας, που θα είναι πιθανότατα ο νυν γενικός διευθυντής των Ομοσπονδιακών Αυστριακών Σιδηροδρόμων Κρίστιαν Κερν.

Ο Κρίστιαν Κερν, ενδεχομένως, θα διαδεχθεί τον πρώην Καγκελάριο και πρώην αρχηγό του κόμματος Βέρνερ Φάιμαν, ο οποίος παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά την Δευτέρα απ' όλα τα αξιώματά του.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη προγραμματίζεται η ορκωμοσία του νέου Καγκελάριου από τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Χάιντς Φίσερ και στη συνέχεια οι δηλώσεις του στην αυστριακή Βουλή, ενώ η τυπική εκλογή του στην κορυφή της ηγεσίας των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών θα γίνει κατά το έκτακτο συνέδριό τους στις 25 Ιουνίου.

Να σημειωθεί επίσης ότι ως πιθανότεροι διάδοχοι του Βέρνερ Φάιμαν είχαν από την αρχή τόσο ο νυν γενικός διευθυντής των Αυστριακών Ομοσπονδιακών Σιδηροδρόμων, όσο και ο γνωστός στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, επί σειράν ετών διευθυντής μεγάλων ομίλων τηλεοπτικών δικτύων (όπως του RTL) και πρώην γενικός διευθυντής τη δημόσιας Αυστριακής Ραδιοτηλεόρασης, Γκέρχαρντ Τσάιλερ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση