GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Anonymous χάκαραν την Τράπεζα της Ελλάδας!

Εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον έξι ώρες έβγαλαν τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδας, οι Anonymous έπειτα από "κυβερνο- επίθεση&q...


Εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον έξι ώρες έβγαλαν τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδας, οι Anonymous έπειτα από "κυβερνο- επίθεση". Σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 2 Μαΐου, οι χάκερ αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Τι λογικό ο Ίκαρος να βρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Χαιρετούμε τον κόσμο και το Παγκόσμιο Τραπεζικό Καρτέλ. Είμαστε ανώνυμοι… Ρίχνουμε εδώ και καιρό την ιστοσελίδα της ΤτΕ. Αυτή είναι η αρχή μιας επιχείρησης 30 ημερών κατά διάφορων κεντρικών τραπεζικών συστημάτων ανά τον κόσμο".
Οι Anonymous σημειώνουν, όπως γράφει το Έθνος, ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επιχείρησης #OpIcarus, δηλαδή «Επιχείρηση Ίκαρος» ενώ στόχος τους είναι να επιτεθούν σε «παγκόσμια, διεφθαρμένα οικονομικά ινστιτούτα και οργανισμούς».
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν προχώρησαν σε μια ισχυρή επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDoS attack). Όπως ισχυρίζονται, η Τράπεζα της Ελλάδας είναι το πρώτο «θύμα» της επιχείρησής τους, που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2016. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι θα ακολουθήσουν πιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες από τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Ιράν και την Κίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση