GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Argo ξεκαθαρίζουν τη θέση τους: "Δεν έχουμε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ"

Τις δικές τους απαντήσεις για την έντονη κριτική που δέχθηκε η ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision έδωσαν οι Argo, μιλώντας στο ...


Τις δικές τους απαντήσεις για την έντονη κριτική που δέχθηκε η ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision έδωσαν οι Argo, μιλώντας στο Star.

Αναφορικά με την κριτική ότι η διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε σε απευθείας ανάθεση σε ένα συγκρότημα που δεν ήταν ευρέως γνωστό, απορρίπτοντας (σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως τις τελευταίες μέρες) συμμετοχές πιο γνωστών καλλιτεχνών, όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Στέφανος Κορκολής, απάντησαν: “Το τι έφταιξε δεν έχει καμία σχέση να κάνει με αυτά. Δεν έχουμε καμία συγγενική σχέση με τον κύριο Τσακνή, το ξεκαθαρίζουμε, καμία απολύτως. Δεν έχουμε καμία πολιτική σχέση με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήμασταν κομματική επιλογή, κάτι το οποίο γράφτηκε πολλάκις”.

“Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που αφήσαν τα σπίτια τους για κοντά στους δυο μήνες, τα παιδιά τους, τις οικογένειες τους και έκαναν ότι μπορούσαν για να φέρουν σε πέρας μια αποστολή η οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολη και θα θέλαμε να δικαιώσουμε την επιλογή της ΕΡΤ και των επικεφαλής, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά”, πρόσθεσαν.

Όσο για την εμπειρία τους στη Στοκχόλμη, τόνισαν πως στεναχωρήθηκαν από τον αποκλεισμό τους, όμως δεν πτοούνται. “Έχουμε κερδίσει μια πολύ ωραία εμπειρία. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφες στιγμές και όλοι μαζί, και μαζί με τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας”, δήλωσαν, ενώ όσον αφορά στο αν είχαν άγχος αποκάλυψαν: “Είχαμε άγχος, αλλά ήταν το δημιουργικό που λέμε, γιατί πρέπει να υπάρχει άγχος, αν δεν έχεις άγχος δεν αποδίδεις κιόλας, δεν αισθάνεσαι. Επειδή είμαστε από τους ανθρώπους που αισθναόμαστε πάρα πολλά, είχαμε (άγχος), αλλά ήταν τόσο απίστευτο αυτό που ζήσαμε πάνω σε αυτή την τεράστια σκηνή με τόσο κόσμο, που όλη αυτή η ενέργεια ερχόταν σαν ένα τεράστιο κύμα πάνω μας και εμείς αυτό που νιώσαμε ήταν ότι αυτό που πήραμε πρέπει να το δώσουμε πίσω και πραγματικά το δώσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση