GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιετνάμ: Ακύρωση διαπίστευσης ανταποκριτή του BBC

Ένας ανταποκριτής του BBC στο Βιετνάμ που καλύπτει την επίσκεψη που πραγματοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε σήμερα ότ...


Ένας ανταποκριτής του BBC στο Βιετνάμ που καλύπτει την επίσκεψη που πραγματοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε σήμερα ότι διατάχθηκε από τις αρχές να σταματήσει τη δημοσιογραφική κάλυψη της επίσκεψης.

Η εξέλιξη αυτή, σημειώνεται μετά από υποψίες ότι συναντήθηκε με έναν από τους πιο σκληρούς επικριτές της κυβέρνησης του Βιετνάμ.

"Ενημερωθήκαμε ότι η διαπίστευσή μας δεν ισχύει πλέον και οι δημοσιογραφικές δραστηριότητές μας πρέπει να σταματήσουν," ανέφερε ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Χίντ στη ηλεκτρονική σελίδα του BBC.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Βιετνάμ, δε σχολίασε άμεσα την υπόθεση.

Δεν έχουν αναφερθεί άλλες κυβερνητικές παραμβάσεις στην κάλυψη των διεθνών τηλεοπτικών μέσων, που βρίσκονται στο Βιετνάμ, για την τριήμερη επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση