GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κυριακάτικες εμbeerίες ξεκινούν στο Barley Cargo

Οι μπυραματισμοί των ιδρυτών και ζυθοποιών αποκαλύπτονται τις Κυριακές της άνοιξης και του καλοκαιριού συνοδεία εδεσμάτων και παραδοσ...


Οι μπυραματισμοί των ιδρυτών και ζυθοποιών αποκαλύπτονται τις Κυριακές της άνοιξης και του καλοκαιριού συνοδεία εδεσμάτων και παραδοσιακών γεύσεων στο Barley Cargo, στο κέντρο της Αθήνας.

Στις κυριακάτικες Εμbeerίες, λοιπόν, στην αγαπημένη μπυραρία στην καρδιά της πόλης θα γνωρίσετε από κοντά τους ιδρυτές των ελληνικών Μικροζυθοποιίων, θα κεραστείτε και θα δοκιμάσετε τις συνταγές τους συνοδεία γαστρονομικών παραδοσιακών εδεσμάτων από τοπικά προϊόντα της επαρχίας του εκάστοτε μικροζυθοποιίου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, διακριτικά και ουσιαστικά, στοχεύει στην ενημέρωση και άμεση προώθηση των νέων προτάσεων και παραγωγών διαμέσου της άμεσης επαφής και επικοινωνίας με τους πελάτες και τους φίλους του Barley Cargo.

Μοναδικές συνταγές και εξαιρετικά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς χαράζουν νέο μονοπάτι στη ζυθαπόλαυση. Νέα πρότυπα Μικροζυθοποιία γεννιούνται και ανθίζουν στην ελληνική επαρχία. Η γευστική παλέτα του ελληνικού ζύθου πολλαπλασιάζεται και νέες προτάσεις διευρύνουν το φάσμα των ποιοτικών επιλογών.

Βύνη, λυκίσκος, μαγιά, μικροφιλτράρισμα, πικράδα, διαυγές χρώμα, πλούσιο σώμα, υπόγλυκες νότες, απαλό άρωμα, διακριτική σπιρτάδα, φρουτώδης επίγευση, κρεμώδης αφρός, μεστή γεύση, φίνο καβουρδισμένο υπόστρωμα, τροπικά φρούτα, πιπεράτες πινελιές μπαχαρικών. Μοναδικές ισορροπίες σε στρόβιλο ιδιοφυούς μικροζυθοποίησης.

Φρέσκες ιδέες, νέα οράματα, καινούρια Μικροζυθοποιία. Κάθε Κυριακή, λοιπόν, στο Barley Cargo είναι ένα ταξίδι Εμbeerίας στην Ελληνική περιφέρεια.

Πρόγραμμα

22/05- Αργώ (Βόλος)

29/05- Canal Dive (Κόρινθος)

05/06- Σόλο (Κρήτη)

12/06- Ora (Πάτρα)

19/06- Θεσσαλική (Θεσσαλονίκη)

06/06- Στίλβη (Καρδίτσα)

Info

Κάθε Κυριακή έως τις 26 Ιουνίου στις 21.00

Κολοκοτρώνη 6, Αθήνα

Τηλ. 210 3230445

https://www.facebook.com/BarleyCargo

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση