GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό - BINTEO

"Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό μετά τη συμφωνία της 24 ης  Μαΐου" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος του υπο...


"Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ θα παραμείνουν το αναγκαίο καλό. 

"ΟΙ ΑΝΕΛ με εντολή του λαού από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε και εμπιστευτήκαμε τον Τσίπρα και συμμετείχαμε σε αυτή την κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης. Υποστήκαμε και εμείς όπως και η κυβέρνηση τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχει υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια. Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδας από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών" τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.  

"Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου. Ξεκινά η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε. Ο λαός απαλλαγμένος από το χθες προχωρά στο αύριο με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας για καλύτερες μέρες.

Να ευχαριστήσω την ΚΟ των ΑΝΕΛ που στήριξε αυτή την κυβέρνηση σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο και να υποσχεθώ ότι οι ΑΝΕΛ θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό" πρόσθεσε.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση