GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κακλαμάνης για το υπερταμείο: Αιχμή του δόρατος της αντιπολίτευσής μας

Κατηγορηματικός για τη στάση που θα τηρήσει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ψηφοφορία της Κυριακής και ιδιαίτερα για το ζήτημα του υπερτα...


Κατηγορηματικός για τη στάση που θα τηρήσει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ψηφοφορία της Κυριακής και ιδιαίτερα για το ζήτημα του υπερταμείου στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, υπήρξε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Αν στο ένα χέρι οι δανειστές έλεγαν σας διαγράφουμε τα 360 δισ. αρκεί να ψηφίσετε το υπερταμείο η απάντηση πάλι θα ήταν όχι. Διότι ούτε η περιουσία της Ελλάδας είναι 360 δισ. μόνο και κυρίως δεν είναι η ιστορία της και η αξιοπρέπειά της. Αυτοί οι οποίοι μας έλεγαν τα όσα μας έλεγαν. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε αυτό το πράγμα και όχι δεν θα το ψηφίσουμε, θα είναι αιχμή του δόρατος της αντιπολίτευσής μας από δω και πέρα», τόνισε χαρακτηριστικά βουλευτής Α’ Αθήνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Και πρόσθεσε: «Κατέρρευσε ο μύθος της αριστερής ιδεολογίας, της κοινωνικής ευαισθησίας γιατί ήταν κατ’ επάγγελμα κοινωνικά ευαίσθητοι, κατ’ επάγγελμα περιβαλλοντολόγοι, κατ’ επάγγελμα δημοκράτες. Δεν λέω όλοι, πολλοί εξ αυτών».

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν χθες στην επιτροπή της βουλής σχετικά με τις λίστες που δημοσιοποιήθηκαν για το υπερταμείο ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Χθες έγινε ένας τραγέλαφος. Θα παρακολουθήσατε ότι κάτω από την πίεση της αντιπολίτευσης ο κ. Χουλιαράκης παρουσιάζει μία λίστα τι θα είχε μέσα αυτό το υπερταμείο. Και μόλις το πήραν χαμπάρι οι Συριζαίοι ότι δεν τους είχαν ενημερώσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα άρχισαν να πηγαίνουν στα έδρανα των υπουργών και να τους λένε δεν θα ψηφίσουμε. Και έρχεται κάθιδρος μετά από μία ώρα ο κ. Τσακαλώτος για να αποσύρει τη λίστα Χουλιαράκη και να βάλει μία άλλη λίστα που δεν ήταν μέσα διάφορες ΔΕΚΟ, π.χ. ΕΥΔΑΠ, για να εξευμενίσει τους Συριζαίους». 

Συνέχισε δε λέγοντας: «Με συγχωρείτε αυτό δεν είναι οικονομικό επιτελείο. Καταρχήν ο ένας εκ των δύο έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Ή ο κ. Χουλιαράκης που παρουσίασε επισήμως και κατέθεσε στα πρακτικά την πρώτη λίστα ή ο κ. Τσακαλώτος που έφερε μία άλλη λίστα. Αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσετε μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ποια θα είναι η λίστα που θα τεθεί σε ψηφοφορία ούτε εγώ ούτε εσείς ξέρετε».


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση