GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με δήλωσή της, απάντησε στα όσα είπε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά μ...


Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με δήλωσή της, απάντησε στα όσα είπε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με το ««νέο πλαίσιο συμφωνίας» με τους εταίρους που σκοπεύει να προωθήσει.

«Ακούσαμε σήμερα ότι ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να προωθήσει ένα «νέο πλαίσιο συμφωνίας με τους εταίρους» το οποίο θα προβλέπει «χαμηλότερα πλεονάσματα έναντι μεταρρυθμίσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη και συνεχίζει:

«Μάλλον έχει έρθει η ώρα να εξηγήσει για τι είδους μεταρρυθμίσεις μιλάει:

•Αναφέρεται σε περικοπές δαπανών από μισθούς και συντάξεις;

•Αναφέρεται σε απολύσεις από το δημόσιο; (Για τις οποίες είχε δεσμευτεί άλλωστε ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης;)

•Αναφέρεται σε απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση της προστασίας στην εργασία;

•Αναφέρεται σε κατάργηση των «αντιαναπτυξιακών» και «ταξικά μεροληπτικών» μέτρων της κυβέρνησης, όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για 2 εκ ανασφάλιστους, η κάρτα σίτισης για τους άπορους και η προστασία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία;»

«Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, όλα αυτά αποτελούν ασκήσεις επί χάρτου. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση», σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση