GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον Πλιάτσικα μέχρι τον Τόνι Σφήνο, όλοι θα είναι στα Μάταλα!

Αν γνωρίζετε τα Μάταλα μόνο από τη ″Θεία μου τη Χίπισσα″, τότε μάθετε ότι τα τελευταία χρόνια, δίπλα στις θρυλικές σπηλιές των χίπις το...


Αν γνωρίζετε τα Μάταλα μόνο από τη ″Θεία μου τη Χίπισσα″, τότε μάθετε ότι τα τελευταία χρόνια, δίπλα στις θρυλικές σπηλιές των χίπις του '60 και του '70, διοργανώνεται με πολύ επιτυχία το Matala beach festival, ένα τριήμερο με πολύ μουσική και άλλα δρώμενα, όλα εντελώς δωρεάν.
Το τριήμερο 17/18/19 Ιουνίου θα βρεθούν στα Μάταλα αγαπημένοι καλλιτέχνες και μοναδικά συγκροτήματα για ένα τριήμερο πάρτι μέχρι τελικής πτώσης.
Το φεστιβάλ θα ανοίξει την Παρασκευή ο Φίλιππος Πλιάτσικας και θα ακολουθήσουν οι Koza Mostra, Billi Merziotis & After Hours, Soul Fire και οι Alone Together.
Το Σάββατο, στο Cave Stage θα ανέβουν οι Onirama και ο Tonis Sfinos (εννοείται!), καθώς και οι Crossroads, Kulamacus The Band και οι   Sgt. Pepper΄s (Beatles Tribute Band).
Τα ονόματα που θα συμμετέχουν την τελευταία ημέρα θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση