GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το απίθανο "μακιγιάζ" φυλών του κόσμου

Ο έμπειρος φωτογράφος Eric Lafforgue, κατέγραψε με τον φακό του τις συναρπαστικές χρήσεις του μακιγιάζ (όχι με την έννοια του καλλωπισμ...


Ο έμπειρος φωτογράφος Eric Lafforgue, κατέγραψε με τον φακό του τις συναρπαστικές χρήσεις του μακιγιάζ (όχι με την έννοια του καλλωπισμού), σε όλο τον κόσμο, μέσα από μια εκπληκτική σειρά φωτογραφιών.
Ο Lafforgue έθεσε ως στόχο να δείξει τον τρόπο που διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και πολιτισμοί χρησιμοποιούν το μακιγιάζ - όχι μόνο για να ενισχύσουν την ομορφιά, αλλά και ως μέρος των θρησκευτικών τελετών, για την προώθηση της καλής υγείας και ακόμη και να διαχωρίσουν και τις διάφορες κοινωνικές τάξεις.
Τραβηγμένες μέσα σε μια περίοδο δέκα ετών, οι εικόνες δείχνουν άτομα που βάφουν το πρόσωπό τους με έντονα χρώματα  - από τις τελετές στην Παπούα Νέα Γουινέα, μέχρι τις γυναίκες στη Μιανμάρ και τη Μοζαμβίκη που τα χρησιμοποιούν για την προστασία από τον ήλιο.





 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση