GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Φίλη στις κατάρες του Αμβρόσιου "να του σαπίσει το χέρι"

Την κατάρα του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου σχολίασε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στον ...


Την κατάρα του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου σχολίασε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Ο κ. Αμβρόσιος είναι μητροπολίτης, δημόσιος λειτουργός και υπάλληλος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι και να διασύρει την Εκκλησία», τόνισε ο κ Φίλης και συμπλήρωσε ότι «η επίσημη Εκκλησία, η Διοίκησή της, οφείλει να βάλει φραγμό, διότι αυτές οι συμπεριφορές διασύρουν την Εκκλησία και σκανδαλίζουν τους πιστούς».

«Το τι λένε διάφορα ακροδεξιά έντυπα δεν το παίρνω υπόψη μου. Το τι όμως είπε στον Επιτάφιο ένας μητροπολίτης ο κ. Αμβρόσιος που είπε ότι πρέπει να μου σαπίσει το χέρι ο Θεός επειδή συζητώ με τους αρμοδίους αλλαγές», ανέφερε ακόμη ο υπουργός Παιδείας.

Στην καθιερωμένη του ομιλία στη συνάντηση των επιτάφιων στο κέντρο του Αιγίου, στα τέλη Απριλίου, ο Αμβρόσιος έβαλε στο στόχαστρό του τον υπουργό Παιδείας για το ενδεχόμενο να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία και να αντικατασταθεί με το μάθημα της Θρησκειολογίας.

«Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν! Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση