GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Η απάντηση της ΝΔ είναι μία εκκωφαντική σιωπή - ΒΙΝΤΕΟ

«Σε ότι αφορά τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, περιμένουμε από τη Νέα Δημοκρατία απαντήσεις για τις σχέσεις της με το κύ...


«Σε ότι αφορά τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, περιμένουμε από τη Νέα Δημοκρατία απαντήσεις για τις σχέσεις της με το κύκλωμα των εκβιαστών και τα τιμολόγια που έχουν δημοσιευτεί», ανέφερε η κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, η Όλγα Γεροβασίλη πρόσθεσε: «η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, την προηγούμενη περίοδο αλλά και τώρα είναι μία εκκωφαντική σιωπή. Περιμένουμε ακόμα απαντήσεις. Απαντήσεις που δεν οφείλονται σε εμάς αλλά κυρίως στον ελληνικό λαό».

Τέλος, η κυβερνητική Εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στην ψήφιση των μέτρων, δήλωσε: «Κατά τη δική μας εκτίμηση δεν πρόκειται παρά για μία υποκριτική στάση, μία διπρόσωπη αντιπολίτευση, η οποία δεν στέκεται αντάξια της στιγμής και της σοβαρής συγκυρίας για τη χώρα».  

 

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση