GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με εφαρμογή στα κινητά προσηλυτίζουν παιδιά οι τζιχαντιστές

Με μία νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα οι τζιχαντιστές προσηλυτίζουν παιδιά στην οργάνωση, σύμφωνα με το fortune. Όπως αναφέρει το δη...


Με μία νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα οι τζιχαντιστές προσηλυτίζουν παιδιά στην οργάνωση, σύμφωνα με το fortune.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύει τα παιδιά με σκοπό την ένταξη τους στο Ισλαμικό Κράτος. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν μία εφαρμογή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που στοχοποιούν παιδιά.
Σύμφωνα με τον Guardian, το ISIS έχει στήσει ολόκληρη καμπάνια προώθησης αυτής της νέας εφαρμογής.

1 σχόλιο


  1. http://www.ksipnistere.com/2016/05/blog-post_574.html

    Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

    Ζητήματα ασφάλειας της Μεγάλης Συνόδου

    [φωτογραφία]

    Γράφει η Ερατώ Μπέλλου
    Τον Ιούνιο θα γίνει η Αγία και Μεγάλη Πανορθόδοξος Σύνοδος στο Κολυμβάρι.Πρόκειται για ένα χωριό περίπου 960 κατοίκων στο νομό Χανίων.Φοβάμαι λοιπόν ότι η ασφάλεια δεν θα είναι επαρκής,με κίνδυνο να υπάρξει χτύπημα των τρομοκρατών του ISIS.

    Αυτονόητο Υ.Γ. : Γενικά,η Δημοσίευση εκτός από ψυχή της Δημοκρατίας είναι και η μέγιστη αποτρεπτική δύναμη ενός κακού.Xωρίς Δημοσίευση ένα κακό έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί. στις 12:15:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση