GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Κουτσούκος ζήτησε συγγνώμη από τον Αλεξιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη ...


Συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη για μία έκφραση που είπε κατά τη χθεσινή έντονη συνεδρίαση της επιτροπής για το πολυνομοσχέδιο.
«Χθες στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό. Είπατε αναφερόμενος σε εμένα "ο υπουργός δεν έχει τίποτα κάτω από τα παντελόνια του για να σκίσει την τροπολογία για τον ΦΠΑ στα νησιά". Θέλω να επιβεβαιώσετε αν το είπατε ή όχι διότι υπάρχει και ένα όριο σε αυτά που λέγονται στο κοινοβούλιο» είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Κουτσούκος απάντησε: «Είμαι από εκείνους που πιστεύω ότι όταν οι πολιτικοί άνδρες και οι γυναίκες κάνουν λάθη, πρέπει να τα αναγνωρίζουν. Εγώ προηγουμένως, όταν πήρα το λόγο ως εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επί των άρθρων, είπα ξεκινώντας τη τοποθέτησή μου ότι χθες ήταν μία συνεδρίαση που φορτίστηκε ιδιαίτερα και ακούστηκαν εκφράσεις που δεν τιμούν το κοινοβούλιο».
«Ζήτησα συγγνώμη από τους συναδέλφους, αν και εγώ προσέβαλα κάποιους. Χρησιμοποίησα μία έκφραση που δεν κάνει για το κοινοβούλιο. Είναι του καφενείου και ζητώ συγγνώμη» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση