GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Αναστασιάδη για τις εκλογές στην Κύπρο

«Σήμερα είναι η αποφασιστικότερη μέρα όπου καλούνται οι πολίτες να ασκήσουν αυτό που η Δημοκρατία επιβάλλει, να επιλέξουν τους εκλεκτούς ...


«Σήμερα είναι η αποφασιστικότερη μέρα όπου καλούνται οι πολίτες να ασκήσουν αυτό που η Δημοκρατία επιβάλλει, να επιλέξουν τους εκλεκτούς του σώματος» επεσήμανε ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στη Λεμεσό.

«Ενισχύστε με την εντολή σας το κοινοβούλιο» τόνισε ο κ. Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε ότι «σήμερα πρέπει να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε χώρισε τις πολιτικές παρατάξεις και επειδή προβλέπω ότι ο λαός θα κάνει τις επιλογές του με βάση το συναίσθημα, ο ρόλος του Προέδρου, αναβαθμίζεται την επόμενη ημέρα και θα είμαι πρωταγωνιστής στη συνένωση.

Από αύριο, θα επιδιώξω συγκλίσεις και συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα του τόπου. Καλώ  όλους, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με βάση την κρίση και το συναίσθημα. Η αποχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν από τους απέχοντες να διαμαρτύρονται.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση