GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Αποκαλυπτήρια για τη νέα Λεωφόρο

Συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα αποκαλύψει πώς θα διαμορφωθεί η Λεωφόρος μετά τα έργα ανακατασκευής θα παραχωρήσει την ερχόμενη Δε...


Συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα αποκαλύψει πώς θα διαμορφωθεί η Λεωφόρος μετά τα έργα ανακατασκευής θα παραχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση να ανακαινίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ θα μιλήσει για το χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής αλλά και στη χρηματοδότηση του έργου. 

Τα περισσότερα χρήματα αναμένεται να μπουν από τον ίδιο, όμως η ΠΑΕ θα κάνει καμπάνια για τη συμμετοχή του κόσμου όπου η βοήθειά του θα μετατρέπεται σε προνόμια για το ανακαινισμένο γήπεδο της ομάδας. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα έργα υπολογίζεται να γίνονται σε τρεις φάσεις και θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση