GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παρατήρηση του Λαμπρούλη στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΒΙΝΤΕΟ

Παρατήρηση σε υψηλούς τόνους έκανε στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Λαμπρούλης. Όλα ξεκίνη...


Παρατήρηση σε υψηλούς τόνους έκανε στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Λαμπρούλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησε να παρέμβει ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης. Παρότι ο κ. Λαμπρούλης δεν του έδωσε το λόγο οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης φώναζαν από τα έδρανα προς το προεδρείο ζητώντας να του επιτρέψουν να παρέμβει για να απαντήσουν στη συνέχεια.

"Μην με αναγκάσετε να πάρω μέτρα. Πλακίτσες όχι εδώ. Βγείτε έξω και κάνετε όση πλάκα θέλετε" είπε ο κ. Λαμπρούλης λέγοντας μάλιστα πως απευθύνεται προσωπικά στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε και στον Βασίλη Κεγκέρογλου: " Καθίστε κάτω. Αφήστε τους εντυπωσιασμούς τώρα που προσπαθείτε να προκαλέσετε από το τίποτα".  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση