GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την επίσκεψη του Πούτιν στο Άγιο Όρος

Η ρωσική πρεσβεία προετοιμάζει την επίσκεψη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιο Όρος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Sputnik. «...


Η ρωσική πρεσβεία προετοιμάζει την επίσκεψη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιο Όρος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Sputnik.
«Οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του κ. Πούτιν στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει. Και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει η επίσημη ημερομηνία της επίσκεψης να ανακοινωθεί εντός των ημερών» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ένας Ρώσος αξιωματούχος.
Σύμφωνα με το Sputnik, η επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας έχει προγραμματιστεί σε συνδυασμό με ταξίδια που θα πραγματοποιήσει στην Κίνα και τη Λευκορωσία τον Μάιο και τον Ιούνιο.

1 σχόλιο

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    «Δεν υπάρχει άλλη λύση μέχρι στιγμής»

    ‘’Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε χρήματα σε κανέναν’’
    Το μήνυμα της Μόσχας στην Αθήνα: Βρείτε τα με τους δανειστές σας
    Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να συμφωνήσει με τους πιστωτές της για τους νέους όρους των δανειακών πληρωμών και να συνεχίσει τις δομικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε στο ρωσικό δορυφορικό δίκτυο «Ρωσία-24» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS Σεργκέι Στορτσάκ.
    Όπως μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ, ο κ. Στορτσάκ είπε επιλέξει: «Εκτός από τις προσπάθειες να βρει έναν συμβιβασμό με τους δανειστές, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής άλλη λύση (για την Ελλάδα). Η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος είναι η συνέχιση εκείνων των δομικών μεταρρυθμίσεων, τις οποίες ανέπτυξαν οι Αρχές της Ελλάδας και κατά την υλοποίηση των οποίων βασίζονται στους πολίτες της χώρας».
    Κατά τη γνώμη του Ρώσου αξιωματούχου, η απώλεια της υποστήριξης της ελληνικής κυβέρνησης από την πλευρά των φορολογουμένων πολιτών θα σημάνει την αποτυχία των δομικών μεταρρυθμίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση