GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος...

Γιώργος Αλεξάτος   Δεν ήμασταν οι δεκάδες, πόσο μάλλον οι εκατοντάδες χιλιάδες, που θα αναλογούσαν σε ένα συλλαλητήριο για ένα τέτοιο ιστ...

Γιώργος Αλεξάτος 

Δεν ήμασταν οι δεκάδες, πόσο μάλλον οι εκατοντάδες χιλιάδες, που θα αναλογούσαν σε ένα συλλαλητήριο για ένα τέτοιο ιστορικής σημασίας νομοσχέδιο κατεδάφισης της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Μερικές χιλιάδες ήμασταν, με μεγαλύτερο το πλήθος των γραμμών του ΠΑΜΕ. Παρά την αδυναμία μετακίνησης πολλών άλλων, λόγω της ακινητοποίησης των συγκοινωνιών, παρά το κυρίαρχο κλίμα ηττοπάθειας και μιζέριας που αποπνέουν κι εδώ μέσα δημοσιεύσεις ανθρώπων που κάθισαν σπίτι τους και από εκεί... είδαν την πλατεία Συντάγματος άδεια!

Θα συνεχίσουμε! Με συγκεντρώσεις, με απεργίες, με αυτοοργάνωση στις γειτονιές, με όποια μορφή αγώνα ξέρουμε ή θα ανακαλύψουμε αγωνιζόμενοι-ες. Όπως κάναμε και σε άλλους δύσκολους καιρούς.

Ο πολύς κόσμος συμμετέχει στις μεγάλες εξάρσεις. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα συμβαίνει πάντα, σε κοινωνίες ταξικές. Εκεί όπου κυρίαρχη είναι η ιδεολογία και πρακτική της ανάθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση