GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Ο φάκελος του Πολάκη θα έρθει στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

«Ως πρώην υπουργός Υγείας, ασχολήθηκα πολύ και η μηνυτήρια αναφορά είναι πολύ γερά τεκμηριωμένη, και είμαι τελείως βέβαιος ότι ο φάκελος ...


«Ως πρώην υπουργός Υγείας, ασχολήθηκα πολύ και η μηνυτήρια αναφορά είναι πολύ γερά τεκμηριωμένη, και είμαι τελείως βέβαιος ότι ο φάκελος του κ.Πολάκη θα έρθει στη Βουλή και εκεί θα δούμε τι θα πουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, μιλώντας στο mega, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Κάθε Οκτώβριο λήγουν οι προηγούμενες συμβάσεις. Πάντα, ο εκάστοτε υπουργός, προέβλεπε και έκανε τον διαγωνισμό, πριν λήξει ο προηγούμενος, ώστε όταν έληγε, αυτόματα να μπαίνουν οι επόμενοι, για να μην μένουμε με χωρίς κρεβάτια εντατικής θεραπείας», ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Αυτό γινόταν πάντα».

«Η πρώτη φορά που αυτό “έσπασε”, λόγω της διαδικασίας Πολάκη, είναι τώρα. Ξέρετε τι θα πει 120 κρεβάτια λιγότερα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Λοιπόν, αυτό δεν μπορεί να το αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ότι δεν το βλέπει, επειδή είναι δικός τους υπουργός. Θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη ο κ.Πολάκης», είπε για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

"Ζητάμε εκλογές, γιατί θέλουμε να ξέρει ο ελληνικός λαός ότι δεν θέλουμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση με αυτά τα μέτρα"

Για το αίτημα εκλογών που προτάσσει η Νέα Δημοκρατία, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Όταν εμείς λέμε φύγετε, δεν σημαίνει ότι πιστεύουμε πως θα φύγουν επειδή τους το λέμε εμείς. Το λέμε για να ξέρει ο κόσμος, ότι αυτό που διακινούσατε εσείς οι δημοσιογράφοι, ότι η ΝΔ βολεύεται, που ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει τα δύσκολα μέτρα και κάνει τη βρώμικη δουλειά, εμείς δεν το λέμε αυτό, γιατί αυτά τα μέτρα που ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα λάθος μέτρα και αν η ΝΔ με το καλό γίνει εξουσία, αυτά θα τα αλλάξει».,

«Είναι δυνατόν να δεχθεί η ΝΔ αυτή την υπερφορολόγηση;», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Εμείς δεν είπαμε ότι επειδή ζητήσαμε εμείς εκλογές, θα γίνουν. Εμείς είπαμε ότι, ζητάμε εκλογές, και τώρα τις ζητάμε, και εξακολουθούμε να τις ζητάμε, όχι πιστεύοντας ότι επειδή τους το είπαμε εμείς, θα αισθανθούν ντροπή και θα παραιτηθούν, αλλά γιατί θέλουμε να ξέρει ο ελληνικός λαός ότι δεν θέλουμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση με αυτά τα μέτρα», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση