ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη είναι η μόνη σταθερά σιγουριάς και ελπίδας

Share it:

Τις σκέψεις του για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης καταγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως “το αίτημα για ενωμένη και ισχυρή Ευρώπη είναι, σήμερα, στα χρόνια της κρίσης, πιο επίκαιρο από ποτέ”, καθώς είναι ένα αίτημα ειρήνης, στενής συνεργασίας και προόδου για μια κοινότητα χωρών και λαών που τους ενώνουν θεμελιώδεις στόχοι.

Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει την ελπίδα να μην ξαναζήσουν ποτέ οι λαοί τον εφιάλτη των μεταξύ τους καταστροφικών συγκρούσεων και πολέμων, επισημαίνοντας την ανάγκη να διασφαλίσουν ένα κοινό δημοκρατικό μέλλον ευημερίας, ασφάλειας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

“Η Ευρώπη οφείλει να κάνει πολλά ακόμη για να εξασφαλίσει ότι οι μεγάλοι αυτοί στόχοι θα επιτευχθούν. Πολύ περισσότερο όταν ήδη έχουν προστεθεί νέες μεγάλες προκλήσεις στην οικονομία, στην ποιότητα ζωής, στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, στην εξωτερική πολιτική, στην ασφάλεια. Για όλα αυτά, οι λαοί της Ευρώπης έχουν βάσιμους λόγους να ανησυχούν. Απαιτούν έμπρακτες απαντήσεις στις ανησυχίες, τις αγωνίες, τα ερωτήματά τους. Αυτή είναι σήμερα η μεγαλύτερη πρόκληση. Και η απάντηση στην πρόκληση αυτή είναι περισσότερη και όχι λιγότερη Ευρώπη”, τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για μια Ευρώπη “με περισσότερη αλληλεγγύη και μεγαλύτερη συνοχή στη βάση της κοινής ευθύνης προς τους λαούς της, μία Ευρώπη αρμονικής συνεργασίας των λαών και όχι αντιπαράθεσης εθνικισμών”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η Ευρώπη μπορεί να τα καταφέρει, καθώς παρά τις μεγάλες δυσκολίες παραμένει η μόνη σταθερά σιγουριάς και ελπίδας.

“Η Νέα Δημοκρατία, συνεπής με την ιστορία της και το σχέδιό της για τη χώρα, εργάζεται για μια ισχυρή Ελλάδα στον πυρήνα μιας ισχυρής Ευρώπης. Αυτή η επιλογή παραμένει η μόνη εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους τους Έλληνες”, τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Share it:
Reactions:

Εσωτερική πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση