GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρέγκλινγκ: Κάναμε πρόοδο αλλά η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη - ΒΙΝΤΕΟ

Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή πρόοδο σήμερα και θεωρώ ότι μαζί με την τεχνική συζήτηση θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημαντικότατο σημείο όπ...


Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή πρόοδο σήμερα και θεωρώ ότι μαζί με την τεχνική συζήτηση θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημαντικότατο σημείο όπου οι ηγέτες θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην ουσιαστική εκταμίευση των χρημάτων του μηχανισμού στήριξης, δήλωσε ο Κλάους Ρέγκλινγκ μετά το τέλος του Εurogroup. 

Ωστόσο, σημείωσε, η "παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ συγκεκριμένη και πολύ δύσκολη".

Η ευρωομάδα ξεκίνησε σήμερα τις πρώτες συζητήσεις με μέτρα που θα συντείνουν στην περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους, είπε ο επικεφαλής του ESM, σημειώνοντας πως  από το 2012 η Ελλάδα, με το PSI, καταφέρνει να εξοικονομεί σημαντικά ποσά από την αποπληρωμή του χρέους, 8 δισ. ευρώ ετησίως.  

Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε επιπρόσθετα μέτρα για να ελαφρύνουμε το ελληνικό χρέος βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, τόνισε ο Ρέγκλινγκ. 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση