GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές - "Εμφανώς ευκολότερα από όλα τα τελευταία χρόνια" λένε για τα μαθηματικά οι φροντιστές

Διατυπωμένα με σαφήνεια ήταν τα θέματα των μαθηματικών Γενικής Παιδείας σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας. Όπως ...


Διατυπωμένα με σαφήνεια ήταν τα θέματα των μαθηματικών Γενικής Παιδείας σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, «τα θέματα της ιστορίας γενικής παιδείας των Πανελλαδικών ήταν σαφή ως προς τη διατύπωση και το περιεχόμενο».

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, «ήταν απαιτητικά ως προς την έκταση των απαντήσεων και τη σύνθεση των πληροφοριών ειδικά στις ερωτήσεις των πηγών της Ομάδας Β'».

Για τα μαθηματικά Γενικής Παιδείας οι φροντιστές της ΟΕΦΕ σημειώνουν ότι «ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια. Εμφανώς ευκολότερα από όλα τα τελευταία χρόνια. Είναι φανερή η αλλαγή της πολιτικής της επιτροπής εξετάσεων. Το μάθημα απευθύνεται πλέον μόνο στους υποψήφιους της κατεύθυνσης ανθρωπιστικών σπουδών και τα θέματα έχουν προσαρμοστεί ανάλογα».

«Οι υποψήφιοι που έχουν προετοιμαστεί συστηματικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα αριστεύσουν» καταλήγει στο σχόλιό της η ΟΕΦΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση