GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Στη Γαλλία για προπονητή ο Μπάγεβιτς

Εξελίξεις και μάλιστα σύντομα θα έχουμε για το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ. Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσ...


Εξελίξεις και μάλιστα σύντομα θα έχουμε για το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ. Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης αύριο το μεσημέρι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό το Παρίσι.

Εκεί πρόκειται να έχει συνάντηση με τον Φιλίπ Μοντανιέ για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης από τον Γάλλο τεχνικό.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει και άλλες «επαφές» με προπονητές που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ και έχουν γραφεί στα ρεπορτάζ της ομάδας, είτε όχι.

Φυσικά το μυαλό πολλών πάει στον Κλοντ Πιέλ. Μία περίπτωση σαφώς σε μεγάλες δυσκολίες για την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια συνάντηση των δύο πλευρών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση