GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κονδύλης: Εκπόρνευση ανηλίκων στο Ελληνικό

Αναπάντητες παραμένουν μέχρι στιγμής από την πλευρά της κυβέρνησης οι καταγγελίες που πραγματοποίησε πριν από δύο ημέρες ο δήμαρχος  ...


Αναπάντητες παραμένουν μέχρι στιγμής από την πλευρά της κυβέρνησης οι καταγγελίες που πραγματοποίησε πριν από δύο ημέρες ο δήμαρχος  Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος κατήγγειλε ότι τις νύχτες στο χώρου του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, εκπορνεύονται ανήλικα παιδιά. 

"Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους", σημείωνε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αλίμου. 

Σε αυτό το πλαίσιο τόνιζε ότι τα φαινόμενα πορνείας είναι εντονότερα τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, σημπλήρωνε.

"Υπάρχει ένα σημείο που εκδίδονται ανήλικοι. Να μην πω από πού τα γνωρίζω, αλλά αυτά που γίνονται εκεί πραγματοποιούνται ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, δηλαδή βραδινές ώρες και κυρίως Παρασκευές με Σάββατα, αλλά και τις καθημερινές. Μου τα έχουν επιβεβαιώσει και μέσα από την αστυνομία, αλλά τα πρόσωπα δεν μπορώ να τα κατονομάσω δημόσια, καταλαβαίνετε. Για να το πω δημόσια έχω μια εικόνα, ότι υπάρχει αυτό και δεν είναι ένα φαινόμενο που δεν το γνωρίζω αλλά που έχει βάση", προσέθετε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η φρούρηση της αστυνομίας στο σημείο είναι ελλιπής, καθότι όπως έλεγε δεν είναι εφικτό να προστατεύσει έναν καταυλισμό 6.000 ατόμων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση