GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη φωτογραφία από την φιλόδοξη Ορέστεια!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Πρώτος σου «πρόδωσα» ότι ο Γιάννης Χουβαρδάς θα «χτυπήσει» το καλοκαίρι με «Ο...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Πρώτος σου «πρόδωσα» ότι ο Γιάννης Χουβαρδάς θα «χτυπήσει» το καλοκαίρι με «Ορέστεια» και πρώτος αποκάλυπτα σιγά-σιγά τους έξοχους πρωταγωνιστές που «έκλεινε» για αυτήν.
Στο …θρίλερ «παγώνει» λόγω Φαμπρ, πρόδωσα ότι…συνεχίζει ακάθεκτη και πάει Επίδαυρο και τώρα έχω την πρώτη φωτογραφία του ισχυρότατου θιάσου που θα στηρίξει το ανέβασμα του έργου. Μπήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής όπου γίνονται και οι εντατικές πρόβες και ιδού η πρώτη ομαδική πόζα.
Το ξεχωριστό ραντεβού στην Επίδαυρο με την Ορέστεια του Αισχύλου θα δοθεί στις 8- 9 Ιουλίου και πρόκειται για συμπραραγωγή του Ελληνικού Φεστιβάλ και της δυνατής εταιρείας "Λυκόφως" του «δαιμόνιου» Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Πολύδωρος Βογιατζής, Στεφανία Γουλιώτη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Σύρμω Κεκέ, Νίκος Κουρής, Χριστίνα Μαξούρη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δημήτρης Παπανικολάους, Άλκηστις Πουλοπούλου, Νίκος Ψαρρά. Ύβρις, Εκδίκηση κι ανάγκη απόδοσης Δικαιοσύνης από το 458 π.Χ….στο σήμερα.
Στη μοναδική σωζόμενη τριλογία ("Αγαμέμνων"- "Χοηφόροι" - "Ευμενίδες") της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, ο Αισχύλος διαλέγει ως πλαίσιο του μεγάλου ανθρωπολογικού του στοχασμού τον διπλό φόνο του Αγαμέμνονα (από την Κλυταιμνήστρα ) και της Κλυταιμνήστρας (από τον Ορέστη). Με το καλό.
Αναμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση