GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Οι επιθέσεις σε στελέχη της ΛΑΕ αναβιώνουν σκοτεινές περιόδους

Οι χθεσινές «επιθέσεις ενάντια σε στελέχη της ΛΑΕ που δεν πρόδωσαν τις αρχές τους και σε ειρηνικούς διαδηλωτές, όχι μόνο δεν έχουν καμία ...


Οι χθεσινές «επιθέσεις ενάντια σε στελέχη της ΛΑΕ που δεν πρόδωσαν τις αρχές τους και σε ειρηνικούς διαδηλωτές, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά, αλλά και αναβιώνουν σκοτεινές και ανώμαλες περιόδους της πολιτικής μας ζωής», δηλώνει ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τον τραυματισμό μέλους της οργάνωσης από δακρυγόνο κατά τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης «που, την ώρα που σφαγιάζουν συντάξεις, δίνουν εντολή στα ΜΑΤ να προχωρήσουν σε δολοφονικές επιθέσεις» έπρεπε να είχαν ήδη παραιτηθεί και αναφέρει ότι η ΛΑΕ θα καταφύγει σε μηνύσεις, και «η Δικαιοσύνη καλείται να παίξει το ρόλο της».

Νωρίτερα το γραφείο Τύπου της ΛΑΕ, με ανακοίνωση του καταγγέλλει την «επιχείρηση βίας και αίματος» των ΜΑΤ, ενάντια στο πλήθος των ειρηνικών διαδηλωτών, το βράδυ της Κυριακής στο Σύνταγμα, με πρόσχημα την αντιμετώπιση των "κουκουλοφόρων". Υποστηρίζει ότι είχαν «καθαρά δολοφονικό χαρακτήρα, όπως αποδεικνύει και ο τραυματισμός στο κεφάλι από βλήμα δακρυγόνου της Σόφης Παπαδόγιαννη».

Αποδίδει υποκρισία στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ζητά από τους ενόχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να διατάξουν έρευνα «για να τιμωρήσουν τους... εαυτούς τους», και όταν «κάνει ότι δεν καταλαβαίνει» πως η επιχείρηση «πραγματοποιήθηκε από την κυβέρνηση σκόπιμα με στόχο να διαλύσει την κοσμοπλημμύρα και να ματαιωθεί η ολονύκτια διαμαρτυρία, τύπου Γαλλίας, που προγραμμάτιζαν νέοι και νέες στην Πλατεία Συντάγματος».

Η ΛΑΕ προσθέτει ότι δεν θα αφήσει την κυβέρνηση να συνεχίσει το «μνημονιακό και αυταρχικά εγκληματικό της έργο σε βάρος του λαού».

Ακόμη, αναφέρει ότι η τραυματίας, η οποία εξήλθε από το ΚΑΤ με ράμματα στο κεφάλι, «θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οποία θα στρέφεται κατά των αστυνομικών δυνάμεων στο Σύνταγμα, της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση