GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα - ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάγκη για εθνική κυβέρνηση με 240 έδρες επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο MEGA. «Όταν πτωχεύεις...


Την ανάγκη για εθνική κυβέρνηση με 240 έδρες επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο MEGA.

«Όταν πτωχεύεις χρειάζεται εθνική κυβέρνηση με 240 έδρες» τόνισε χαρακτηριστικά

«Ετοιμάζονται να κάνουν ένα έγκλημα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου» σημείωσε σχετικά με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Βασίζεται σε μια τρέλα αυτή η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας έχει βάλει στο κεφάλι του ότι θα σώσει την χώρα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης.

Αναφερόμενος στα ειδικά μισθολόγια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για κοροϊδία σημειώνοντας "ας μας πουν οι δικαστικοί που θα βρεθούν τα λεφτά να τα πάρουν".

Ο κ. Λεβέντης επέμεινε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Θα καταρρεύσω και εγώ μαζί τους αν μπω στην κυβέρνηση».

Δείτε το βίντεο του Μega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση